АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Искршени огради и дел од детсккиот парк кај ОУ „Григор Прличев“

Несовесни граѓани искршиле дел од поставениот инвентар кај детскиот парк при ОУ Григор Прличев, како и искршиле дел од поставената ограда.