Наш изборНаш ИзборОхрид

Исчезнат маж од Швајцарија со привремен престој во Охрид

Исчезнат е маж на околу 70 години од Швајцарија со привремен престој во Охрид. Негвото име е Андрју Јонг а како што истакнуваат негови блиски роднини и пријатели во текот на вчерашниот ден пристигнал во Охрид.
Неговото семејство е многу загрижено бидејќи го нема скоро цели 24 часа.
Молат за помош и доколку го видат или имаат било каква информација да се јават на овој телефонски број :
 +41762725661