Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Д-р Горан Балев: Јас немам партиска книшка од ниту една партија од тука,немам и за што да разговарам со луѓе кои не се од медицинската фела

Партиски неподобен доктор Горан Балев кој сред пандемија две години ја менаџираше охридската општа болница, разрешен е од раководната фунција...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Две години успешно опстојување на ЕКО ФАП и низа реализирани проекти

Иако опстојува само две години, зад себе брои големи реализирани дела и проекти.  Доброволно  противпожарно, еколошко и хуманитарно здружение ЕКО...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Билатерална средба на албанските и македонските претставници за заштита на регионот на Охридското езеро

Денес во Тушемиште, соседна Албанија, се одржа билатерална средба, посветена на заштитата на регионот на Охридското езеро и неговото сливно...

1 374 375 376 419
Page 375 of 419