МагазинНаш ИзборНаш избор

Да бидеме хумани и да донираме за спокоен живот на Илин!

Малиот Илин има 3 години и роден е со невус (заболување на кожата што може да премине во меланом). До сега се направени две операции, неопходно е да се направи трета операција како би се отстранило целосно делот кој е зафатен на кожата.
Донации ТУКА