Охрид

АктуелноНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Пецаков кај опожарената куќа: За среќа во пожарот нема жртви, а причинета е поголема материјална штета – ќе се обидеме да помогниме

Попладнево го посетив семејството чија куќа денес беше зафатена од пожар. Брзата интервенција на Територијалната противпожарна служба спречи понатамошно проширување...

1 954 955 956 975
Page 955 of 975