АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Туристичката агенција од Белград започна кампања за промоција на Охрид за Нова година

Туристичката агенција “2Go” од Белград започна сопствена кампања за промоција на Охрид за Нова година. Со осмислено видео кое е пласирано на ТикТок и Инстаграм продава аранжмани за Охрид.