Наш ИзборНаш изборОхрид

Градежната оператива на ЈП “НИСКОГРАДБА” извршува градежни активности на повеќе локации

Градежната оператива на ЈП “НИСКОГРАДБА” извршува градежни активности на повеќе локации.
Атмосферска канализација во населба Далјан, фекална канализација кај бензиска пумпа Окта, санирање коловоз кај Крст џамија, поставување бехатонска подлога и оформување на тротоар во населба Рача.
Одделението за Фекално одржување врши конрола на сливници за атмосферска вода на повеќе локации, и отстранува дефекти на фекална канализација на повик на граѓани.

извор: ФБ Кирил Пецаков