Охрид

АктуелноОхрид

Тројца Охриѓани како претседатели на различни бугарски невладините организации бараат средба со Вархеи

Невладините организации на македонските Бугари во РСМ побарале средба со Оливер Вархеи, комесар за соседски прашања и проширување на ЕУ,...

АктуелноОхрид

Дводневната обука на полициските службеници од СВР Охрид што се реализира преку ИЦИТАП – програмата при Амбасадата на САД во РСМ

Денеска, (01.12.2022) во просториите на Регионалниот центар за гранични работи „Запад“ во Охрид започна дводневната обука на полициските службеници од...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков:Во ОУ „Братство Единство“ – Лескајца, започнаа градежни активности за целосна реконструкција на санитарните јазли

Во ОУ „Братство Единство“ - Лескајца, започнаа градежни активности за целосна реконструкција на санитарните јазли. Исто така во оваа училишна...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Заврши изградбата на пристапната патека за учениците од основното училиште „Св. Климент Охридски“

Заврши изградбата на пристапната патека за учениците од основното училиште „Св. Климент Охридски“. Патеката е во должина од 45 метра,...

1 565 566 567 955
Page 566 of 955