АктуелноВидеаВидеоглавни-вестиИздвојуваме

(ВИДЕО) Дождот ја поплави улицата Кленоец во Охрид

Силниот дожд кој за кратко време наврна на подрачјето на Охрид ја поплави улицата Кленоец.

Оваа улица на истото ова место се поплавува уште од нејзината реконструкција во 2011 година.