Охрид

АктуелноОхрид

Мицкоски: Се решава деценискиот проблем на граѓаните со изградба на фекална канализација во село Лескоец

Изведба на фекална канализација во село Лескоец со која се решава децениски проблем на граѓаните за околу 40 домаќинства. Градоначалникот...

АктуелноВидеоОхрид

Пецаков: Нова фекална канализација во Лескоец, продолжува трета фаза од изградбата на булеварот „Македонски Просветители“, а во наредниот период ќе отпочне реализација и на останатите проекти во Охрид

Во текот на денешниот ден ќе презентираме и ќе посетиме неколку локации каде што се одвиваат градежни активности. Првата веќе...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Прво место за фотографија, второ за штанд, филм во топ 10 за учениците од „Ванчо Питошески“ на МАССУМ 2022

Учениците од ДСУ РЦСОО „Ванчо Питошески“ – Охрид под менторство на професорот по македонски јазик и литература, м-р Перчо Божиновски...

1 315 316 317 447
Page 316 of 447