Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ЛO Левица: Денот на Охридското езеро го одбележавме без ветениот проект на ДПМНЕ за набавка на сувоземно-пловен багер за чистење

Највредното природно богатство во Република Македонија кое прехранило многу генерации со чиста и бела риба, езерото од кое пиеле вода...

1 376 377 378 446
Page 377 of 446