четврток, февруари 29, 2024
UncategorizedАктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Завршија активности за асфалтирање на локална улица во село Велгошти

Завршија активности за асфалтирање на локална улица во село Велгошти.
Должината на асфалтираната површина изнесува 300 метри.
Активностите се во рамки на договорот за асфалтирање на локални улици, пишува во својата објава градоначалникот Кирил Пецаков.