АктуелноВидеаВидеоНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Патики висат над улицата обесени на кабли

Патики висат на кабли во центарот на Охрид.

Двете патики меѓусебно се врзани со врците и на некој начин стигнале до каблите поставени на бандерите на улицата „Даме Груев“.

Видеото е нимено во близина на крстосницата на „Даме Груев“ со „Мите Богоески“ кај средното економско училиште „Кирил и Методиј“.