четврток, февруари 29, 2024

Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Црвен крст ја најавува хуманитарната акција ,,За посреќно детство,,

После двегодишна пауза, предизвикана од Ковид пандемијата,  Црвен крст Охрид ја најавува традиционалната хуманитарна и спортско-рекреативна акција  „ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО“...

1 327 328 329 381
Page 328 of 381