среда, февруари 28, 2024
Охрид

Почина Примариус доктор Јонче Ковачевски – основоположник и на Медицинскиот центар во Струга

Голема национална загуба – Почина Примариус доктор Јонче Ковачевски – педијатар во пензија, основоположник и главен организатор на Медицинскиот центар во Струга.