главни-вести

Top NewsАктуелноглавни-вестиИздвојувамеНаш ИзборНаш изборОхридПоследни ВестиРепублика

УАПСЕНИ мајка и ќерка од Кореа кои напаѓале луѓе во Охрид

Вистиснка драма се случувала вчера на улицата Партизанска во Охрид, во близина на православната црква Свети Никола, каде две жени...

Актуелноглавни-вестиНаш изборНаш ИзборОхрид

Црвена Младина Охрид: Контроверзниот Бесник Османи со 51 година не можи да биди претседател на Комисијата за млади и спорт

Комисијата за млади и спорт при Општина Охрид разгледува прашања, за развојот и рекреативните активности на младите и за културни...

Top Newsглавни-вестиНаш ИзборНаш изборОхридПоследни Вести

(ФОТО) Дрворедот на „Македонски просветители“ со струлени дрва

Сечата на дрва која се прави како дел од реконструкцијата на „Македонски Просветители“ покажува дека и преостанатите дрва биле трули...

Актуелноглавни-вестиМакедонијаНаш изборНаш ИзборОхрид

Пендароски не ги додели наградите на годинешниот „Охридски пливачки маратон“

Претседателот на Македонија Стево Пендароски не ги закити со медали и награди победниците на Охридскиот пливачки маратон кој денес се...

1 2 3 7
Page 2 of 7