Актуелноглавни-вестиНаш изборНаш ИзборОхрид

Тепачка за апарат за коцкање во Охрид

Двајца мажи се пресметувале физички во коцкарница во Охрид од како не можеле да се разберат меѓу себе кој има право да седне на апаратот за коцкање.

Интервенирала и полицијата која ги привела мажите , против кои ќе бидат поднесени соодветни пријави.