Редакција

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Канделабра скршена на пола кај Студенчишта

Голема канделабра која е поставена долж патеката после мостот кај каналот Студенчишта е скршена на половина. Не е познато од...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков повикува на заедничко снимање на втората сезона на „Тин камп“ во Античниот театар во Охрид

Ве покануваме на снимањето на познатата серија „Тинејџерски камп” (Дајте музика) на 2 јули од 19:30 ч. во Античкиот театар,...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Пецаков: Европеизацијата на Македонија никогаш не била доведена во прашање, само начините, методите и политичките средства како тоа се остварува, биле различни

Во организација на Паневропската Унија на Македонија, денес во кафе барот „Кадмо“, се одржа дебата на тема: „Европеизација на Македонија-дали...

АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) Маленко: Не само да имаме желба да влеземе во ЕУ, туку и да се однесуваме како европејци, тогаш ќе биди подобро и во поглед на хигиената, инфраструктурата, однесувањето…

Доаѓам од реален сектор кој се занимава со туризам и работи со европските земји. Забелешките од нашите гости  стигнуваат дирекно...

1 409 410 411 1.051
Page 410 of 1051