четврток, февруари 29, 2024

Редакција

Охрид

Конкурс за пријавување на кандидати за бесплатни курсеви

Врз основа на член 50 став 1 точка 16 од Законот за локална самоуправа („Сл. весник на Р.М.“ бр. 5/02)...

UncategorizedАктуелноОхрид

Утре ќе се кастрат гранки на дрвјата околу Гимназијата – се замолуваат граѓаните да не паркираат пред Маларична!

Охридската гимназија известува дека утре ќе се средува дрворедот околу објактот. Ќе се кастрат гранките на дрвајата во дворот. Од...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Булеварот „Македонски Просветители“ добива нов модерен изглед, денеска се средува сообраќајната сигнализација

Булеварот „Македонски Просветители“ добива нов модерен изглед. Откако беше поставено ново осветлување, како и сообраќајни знаци и се засадија дрвца...

АктуелноОхрид

Бакраческа: Ова коалицирање е да се обезбеди какво такво мнозинство за одржување на оваа климава Влада и обезбедување на позиции

„На денешната маратонска седница продолжуваме со дискусиите за разрешување на министерот без ресор, задолжен за дијаспората Џемаил Чупи од Алтернатива....

АктуелноОхрид

Советот на млади на општина Охрид оствари работна средба со претставници од училишните заедници од средните училишта

На иниицијатива на Секторот за спорт, млади и невладини организации, денес со просториите на Општина Охрид, се одржа работна средба...

1 408 409 410 907
Page 409 of 907