Редакција

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Денес се празнува Светиот апостол Карп

Еден од седумдесетте. Следбеник и придружник на светиот Апостол Павле, од кого беше поставен за епископ на Верија Тракиска. Го...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охридската гимназија доби новата ограда – активностите за реконструкција на дворот продолжуваат

Aктивностите за реконструкција на дворот и на објектот на ОСУ „СВ Климент Охридски“ продолжуваат. Привршува  поставувањето на новата ограда околу...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Санирана е комплетната инфраструктура на плоштадот кај Музичкото – повторно тече вода од фонтаната

За првпат откако е изграден се изврши комплетна санација на плоштадот Мини маркет. Санирана е комплетната инфраструктура на плоштадот. Екипи...

АктуелноОхрид

Светски познатата клиника Vatanmed, со исклучителни годишни попусти!

Клиниката Ватанмед, клиниката за трансплантација на коса позната по своите исклучителни резултати, најсовремената технологија и посветеност на задоволството на клиентите,...

АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Бобан Кочески, ученик во ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски” го освои првото место со видео на тема образование

Познати се добитниците на наградите од #CtrlZ предизвикот за млади – видео-конкурс на тема „образование“ што го распиша Фондацијата Метаморфозис....

1 410 411 412 1.024
Page 411 of 1024