ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноОхрид

(ФОТО) Дупката на “Јане Сандански”веќе е обележана како опасна зона и истата ќе биде саниран во најбрз можен рок

Дупка се отвори на новиот тротоар на улицата “Јане Сандански” во Охрид.  Граѓаните за да се избегнат последици истата сами...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Ангелоска: Масовната партизација на општината и јавните претпријатија е најголемиот проект на новата локална власт

Најголем проект на новата локална власт предводена од ВМРО ДПМНЕ и Градоначалникот Кирил Пецаков, во изминатите стотина дена претставува масовната...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Заменик министерот Џабир Доко го посети основното училиште „Братство Единство“ во Охрид

Заменик министерот за политички систем и односи меѓу заедниците, Џабир Доко го посети основното училиште „Братство Единство“ во Охрид. На...

1 677 678 679 728
Page 678 of 728