АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) На ден пред отворањето, асфалтиран само еден дел под мостот кај Подмоље

Власта најавија дека патот од Охрид до селото Требеништа , кој е дел од автопатот кој треба да го поврзе Охрид со Кичево (а се гради веќе 8 години) ќе го отворат во понеделник.
Охрид 1 и денеска на терен. Ви пренесуваме видео снимка од тоа како изгледа во моментов автопатот кај Подмоље. Имено ќе забележите дека е асфалтирано само едно патче под мостот.

Погледнете како денеска изгледа автопатот кај Подмоље.

Инаку од видео снимката која ја направивме вчера на патот кој треба да се отвори во понеделник  се гледа дека  се асфалтираше една лента под мостот кај Подмоље, а се прави и излез од автопатот кој треба да води до аеродромот.

ПОГЛЕДЕНТЕ КАКО ИЗГЛЕДАШЕ ПАТОТ СНИМЕН ВЧЕРА 08.10

видео: ONE MEDIA