Охрид

Актуелноглавни-вестиНаш ИзборНаш изборОхрид

Охридскиот обвинител Димоски кандидат за уставен судија на ВМРО-ДПМНЕ, поднел оставка пред да го разрешат

Обвинителот од охридското обвинителство, Воислав Димоски, кој е и кандидат за уставен судија предложен од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, си поднел оставка...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Италијанска вечер на „Охридско лето“ со сопранот Дариа Масиеро и пијанистот Андреа Кампора

Традиционалната Италијанска вечер на фестивалот „Охридско лето“ вечерва од 21 часот во црквата „Света Софија“ ќе донесе концерт на сопранот...

1 765 766 767 1.004
Page 766 of 1004