четврток, февруари 29, 2024

Охрид

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Охрид како туристичка дестинација ќе се промовира во Турција

Охрид како  привлечна туристичка дестинација  наскоро ќе биде прикажан на турската НТВ телевизија откако викендов неколкучлена   тамошна  екипа  сними репортажа ...

1 764 765 766 866
Page 765 of 866