четврток, февруари 29, 2024

Охрид

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на припадниците на ромската заедница им го честита 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите

Ромската заедница преку својот јазик ги развива својата култура и својата традиција во Охрид и во Македонија. Почитувањето на културните...

1 766 767 768 866
Page 767 of 866