News1.mk

News1.mkАктуелно

Предложени се четири тарифни модели за пресметка на струја за домаќинствата, кој колку ќе плаќа зависи од потрошувачката на енергија

Со измените на тарифниот систем за електрична енеригја кои ги најавува Регулаторна комисија за енергетика за потрошувачите на регулираниот пазар,...

News1.mkНаш изборНаш Избор

Ковачевски на средба со г.г. Стефан: Историската одлука на Вселенската Патријаршија е признание за вековното постоење на МПЦ-ОА

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски денеска оствари средба со Архиепископот Охридски и Македонски и поглавар Македонската...

1 2 16
Page 1 of 16