Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Младите здрави дрвја од “Mакедонски просветители” се пресадуваат во градскиот парк

Поради градежните зафати поврзани со реконструкцијата на ул.„Македонски Просветители“, здравите млади дрвја од постоечкиот дрворед со јавори се пресадуваат во...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Акција на ЈП “Охридски Комуналец” по 50 садници за државните и јавните институции

Ј.П.„Охридски Kомуналец” организира акција со која на државните и јавните институции кои дејноста ја обавуваат на територијата на општина Охрид,...

1 224 225 226 230
Page 225 of 230