Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Заврши реконструкцијата на градскиот базен ,,Атина Бојаџи”, за кој се чекаше 10 години за санација

 Санирани и исфарбани се коритата на олимпискиот и детскиот базен. Уредени се и трибините кои беа во распаѓање. За кратко...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Координиран состанок на претставници од локалната власт и СВР Охрид во пресрет на туристичката сезона

Со координирани активности на надлежните служби ќе се настојува да се решаваат комунално- сообраќајните проблеми во Охрид летово. Ова беше...

1 223 224 225 299
Page 224 of 299