среда, февруари 28, 2024

Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Пецаков: Денеска на дел од улицата „Димитар Влахов“ се вршеа активности за асфалтирање

Денеска на дел од улицата „Димитар Влахов“ се вршеа активности за асфалтирање. Се асфалтираше потегот на пресекот со улицата „Македонски...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведување на нова фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведување на нова фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“. Линијата е со...

Актуелноглавни-вестиМакедонијаНаш изборНаш Избор

Авион кој летал од Дортмунд до Охрид, принудно слетал во Венеција

Авион од компанијата WizzAir кој лета на релација Дортмунд-Охрид предмалку поради итен случај беше пренасочен кон Венеција. Авионот побарал итно...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Растурање и набивање односно одржување на депонијата Буково ја врши ЈП Охридски Комуналец Охрид со градежна машина – Булдожер

Во рамките на ЈП Охридски Комуналец Охрид дејност извршува Одделението Депонии кое ја одржува и оперира депонијата Буково.На Депонијата Буково...

1 191 192 193 380
Page 192 of 380