Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Младите здрави дрвја од “Mакедонски просветители” се пресадуваат во градскиот парк

Поради градежните зафати поврзани со реконструкцијата на ул.„Македонски Просветители“, здравите млади дрвја од постоечкиот дрворед со јавори се пресадуваат во...

1 162 163 164 169
Page 163 of 169