Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Прекин на сообраќајот на патниот правец Охрид-Пресека поради минирање

АМСМ ги известува учесниците во сообраќај дека денес на 15.02.2022год. (вторник) од 11:00 до 14:00 часот ќе се изврши минирање на патот во изградба Кичево –...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Одговоривме на секој проблем на граѓаните, следуваат низа капитални проекти

Откако се организиравме, врз основа на динамиката и начинот на кој што ги поставивме работите, посветено, јасно и недвосмислено одговоривме...

1 161 162 163 181
Page 162 of 181