Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Искршени оградата и клупите на летниковците над Велестово

Штетниците, лудаците и деструктивните секојдневно неуморно работат. Нивното најново "дело" е демолирањето на летниковците кои беа направени на Галичица над...

Наш ИзборНаш изборОхрид

СДСМ Охрид: Охрид е во ек на сезона со блокирани улици, без вода, отпад на сите страни, фекалии во вода, не се покажува совршена слика за градот!

Жителите и туристите во најголемиот туристички центар Охрид цело лето имаат проблем со водоснабдувањето, а заслужуваат како и секој човек...

1 368 369 370 478
Page 369 of 478