Наш Избор

АктуелноНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Пецаков кај опожарената куќа: За среќа во пожарот нема жртви, а причинета е поголема материјална штета – ќе се обидеме да помогниме

Попладнево го посетив семејството чија куќа денес беше зафатена од пожар. Брзата интервенција на Територијалната противпожарна служба спречи понатамошно проширување...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Младите здрави дрвја од “Mакедонски просветители” се пресадуваат во градскиот парк

Поради градежните зафати поврзани со реконструкцијата на ул.„Македонски Просветители“, здравите млади дрвја од постоечкиот дрворед со јавори се пресадуваат во...

1 223 224 225 229
Page 224 of 229