Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Координиран состанок на претставници од локалната власт и СВР Охрид во пресрет на туристичката сезона

Со координирани активности на надлежните служби ќе се настојува да се решаваат комунално- сообраќајните проблеми во Охрид летово. Ова беше...

1 222 223 224 298
Page 223 of 298