Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Проект за реновирање на два тоалети и поставување лифт за ученици со посебни потреби во ОЕМУЦ Св.Наум Охридски

Започна со реализација проектот за реновирање на два тоалети и поставување на лифт за ученици со посебни потреби, информираат од...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Охридскиот фаворит Александар Јосифовски вечерва во големото финале на ,,Гранд ѕвездите,,

Охриѓанецот Александар Јосифовски вечерва ќе се натпреварува во финалната вечер на ,,Ѕвездите на Гранд,, Единствено што можеме да го поддржиме...

1 224 225 226 298
Page 225 of 298