Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Денес се празнуваат Светите маченици Агатоник, Зотик и другите со нив

Свети Агатоник беше никомидиски граѓанин, по вера христијанин. На заповед од царот Максимијан, царскиот намесник жестоко ги гонеше христијаните. При...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Православна младина Парохија Вранишка, дел од детскиот православен собир во Цетиње, Црна Гора

На 02.09 2023 Сабота на покана од Организаторите на Дјечји Сабор Црногорско-приморска Митрополија СПЦ присуствуваа и членовите од Православна Младина...

1 194 195 196 478
Page 195 of 478