Наш Избор – Страница 193 – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024

Наш Избор

Наш ИзборНаш изборОхрид

Крлев: Паѓаат во вода сите оправдувања дека цените во јавните претпријатија ги поскапуваат како неминовна последица од економската криза

Локалната власт предводена од ВМРО ДПМНЕ на 24 та седница на Советот на општина Охрид од советниците бара согласност за...

ВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Реална закана Охридскиот регион од заштитено подрачје под УНЕСКО, да се најде на листата на светско наследство во опасност – Владата не прави ништо

Урбанизацијата, дивоградбите и загадувањето се реална закана Охридскиот регион од заштитено подрачје под УНЕСКО, да се најде на листата на...

1 192 193 194 375
Page 193 of 375