Наш Избор – Страница 164 – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024

Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на улиците „Стив Наумов“ , „Крали Марко”, “8ми Март” и дел од “Железничка”

Поради настанат дефект на водоводната мрежа ( пукната цевка со профил ф160мм), денес од 12:30 часот ќе има неколкучасовен прекин...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец работно во продолжениот првомајски викенд

Во продолжениот првомајски викенд работно Во продолжениот првомајски викенд оперативните служби на Ј.П.Охридски Комуналец со максимален ангажман за одржување на...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Младите од ЈОУДГ Јасна Ристеска – објект Лескоец, ОУ Ванчо Николески – Лескоец се запознаа со професијата пожарникар

Едукација и запознавање на најмладите со професијата Пожарникар ЈОУДГ Јасна Ристеска - објект Лескоец, ОУ Ванчо Николески - Лескоец. Месец...

1 163 164 165 375
Page 164 of 375