Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Mакедонската репрезентација во едрење ќе учествува на младинското Светско натпреварување во Волос, Грција

Од 23 до 30 јули македонската репрезентација во едрење ќе учествува на Младинското светското натпреварување во едрење во класата ИЛКА...

Наш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Во последните 24 часа во населбата Коњско, ЈП Водовод саниранише три поголеми дефекти на главната водоводна линија

Во последните 24 часа во населбата Коњско од страна на екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид кои макотрпно работеа до раните...

1 164 165 166 419
Page 165 of 419