Актуелно

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Градоначалникот Пецаков учествува на вториот Форум на градоначалници во Женева , Швајцарија

Имав презентација на темата „Енергични јавни површини, зелен град и решенија базирани врз природата“. Во своето излагање ги истакнав придобивките...

1 544 545 546 641
Page 545 of 641