Актуелно

АктуелноОхрид

Продлабочување на соработката помеѓу општина Охрид и филозофскиот факултет при Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј,,

Градоначалникот Кирил Пецаков, денес оствари работна средба со деканот на Филозофскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј“, проф. д-р...

АктуелноОхрид

Матески: Штрајкот е израз на незадоволството поради ситуацијата во која се наоѓаме и ќе трае се до исполнување на нашите барања

Повисоки плати, подобри услови за работа, и слух од раководството и Владата. Ова се барањата на вработените во Пошта кои...

АктуелноОхрид

Градоначалникот Пецаков оствари средба со претседателот на Парламентот на провинцијата Виена, господин Ернст Волер

Денес, остварив средба со претседателот на Парламентот на провинцијата Виена, господин Ернст Волер и со координаторот за интеграција на Австрискиот...

АктуелноОхрид

(ФОТО) И денеска истекува матна вода во езерото кај Воска, директорот на ЈП „Колекторски систем“ вели бараме средства од Владата

И утрово од реката Грашница на самиот влив во Охридското Езеро во населбата Воска продолжува истекувањето на матна вода. Жителите...

1 530 531 532 636
Page 531 of 636