четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

АА: Каде се Струшките општински коли- од шест само две на паркинг а викенд е!

Денеска сабота, од вкупно 6 коли, само 2 од нив беа на одмор пред општината, другите који севкупно годишно трошат 40.000,00 – 45.000,00 евра нафта и бензин, со народни пари, денеска беа “на работа за доброто на стружани”.

извор: AA – Струга.