Последни Вести

МагазинПоследни Вести

„Господ ќе подготви добредојде во Вечното Царство за мало ангелче, a за овие злосторници…“: Трогателните зборови на отец Предраг

Најцрните претчувства се остварија и беше објавено дека малата Данка Илиќ (2) по која се трагаше десет дена, не е...

Наш ИзборНаш изборПоследни ВестиРегион

Симболот објавен од Марија Шерифовиќ е доволен да ја опише страшната емоција што ја чувствуваме поради убиството на Данка

Полицијата во Бор ги уапси работниците на Јавното комунално претпријатие „Водовод“ Бор, Срѓан Јанковиќ (50) од село Лука и Дејан...

Последни ВестиРегион

Ова е местото каде што е усмртена Данка, сторителите повеќе пати се враќале на депонијата и го дозакопувале телото

Според известувачите на „Блиц“ од местото на настанот, полицијата во моментов е на Старобањска пат и го блокирала пристапот до...

1 2 11
Page 1 of 11