Магазин

АктуелноВидеоглавни-вестиИздвојувамеМагазинНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Крстосницата кај „Гимназија“ во летен шпиц 2008 година

Архивско видео направено летото 2008 година на една од нај прометните крстосници во Охрид. Погледнете како изгледаше сообраќајот, летната гужва,...

АктуелноВидеоглавни-вестиИздвојувамеМагазинНаш изборОхридРепублика

Паско Кузман: Владата на Георгиевски прва покажа свест за минатото

Српската државна телевизија РТС објави цела емисија псоветена на Охрид во рамки на магазинот „Око“. Во емисијата по скоро 8...

ИнтервјуаМагазинОхрид

Лолеска: „Ретко“ значи талкање по клиники за симтомите кои ги имаш да добијат име да добиеш дијагноза…

Ги запознаваме ретките болести: 29 дена во февруари со 29 ретки дијагнози. Благодарение на активностите на здружението за лица со...

1 3 4
Page 4 of 4