АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Учениците од Гимназијата кои беа наградени за нивниот проект за покренување на еколошката свест на видео рекламата на НАТО

Видео реклама на НАТО за покренување на свест за еколошките и климатските проблеми во која учесници се и нашите гимназијалци. Видеото ќе биде емитувано на телевизиите ширум светот. Уште еден успешен проект!! Да продолжиме со истото темпо, велат од Охридската гимназија.