ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноОхрид

ООУ „Григор Прличев“ доби нов директор, на местото од Шикалеска назначена Лилјана Ефтимовска

Градоначалникот Кирил Пецаков, за нов В.Д. директор на ООУ „Григор Прличев“ ја назначи Лилјана Ефтимовска, професор по историја. Таа доаѓа...

News1.mkАктуелноВидеаПоследни Вести

(ЖИВО) Започна Вевчанскиот карневал – актуелните политички случувања и овој пат нема да го одбегнат

Со традиционалното дефиле под маски, кои на сатиричен начин ќе ја прикажат изминатата година, официјално почна Вевчанскиот карневал „Василичари 2022...

1 733 734 735 753
Page 734 of 753