ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведување на нова фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведување на нова фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“. Линијата е со...

Актуелноглавни-вестиМакедонијаНаш изборНаш Избор

Авион кој летал од Дортмунд до Охрид, принудно слетал во Венеција

Авион од компанијата WizzAir кој лета на релација Дортмунд-Охрид предмалку поради итен случај беше пренасочен кон Венеција. Авионот побарал итно...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Растурање и набивање односно одржување на депонијата Буково ја врши ЈП Охридски Комуналец Охрид со градежна машина – Булдожер

Во рамките на ЈП Охридски Комуналец Охрид дејност извршува Одделението Депонии кое ја одржува и оперира депонијата Буково.На Депонијата Буково...

АктуелноОхрид

Општина Охрид до Левица: Вашиот член во УО на ЈП „Водовод“ да ви објасни дека ЈП Водовод, нити барал, а нити има можност да бара било какво покачување или намалување на цената на водата за пиење

Доколку Левица се сериозна политичка организација како што милуваат да се прокламираат, чесно би било партијата Левица да го повика...

1 336 337 338 702
Page 337 of 702