ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноОхрид

Кој ќе стигне носи туристи и ученици на екскурзии, зошто се изигрува законот за туризам?

Охрид станува туристичко „Елдорадо”, а акедонија златна земја во која преку ноќ се обогатуваат луѓе кои изигрувајќи го законот за...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на улиците „Стив Наумов“ , „Крали Марко”, “8ми Март” и дел од “Железничка”

Поради настанат дефект на водоводната мрежа ( пукната цевка со профил ф160мм), денес од 12:30 часот ќе има неколкучасовен прекин...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец работно во продолжениот првомајски викенд

Во продолжениот првомајски викенд работно Во продолжениот првомајски викенд оперативните служби на Ј.П.Охридски Комуналец со максимален ангажман за одржување на...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Аџиоски: Цели шест години власта не го гради автопатот Кичево – Охрид, а сега се зафаќа за нови делници за кои секојдневно излегуваат криминалните зделки на Груби и Ковачевски

Тим предводен од пратеникот Мирче Аџиоски на ВМРО-ДПМНЕ, денес е во посета Пештани,  и населените места Елшани и Долно Коњско...

АктуелноОхрид

Градоначалникот присуствуваше на дискусија и пренесување на знаење за унапредување на работењето на јавните сервиси

Денеска во просториите на Kasarna HUB се одржа дискусија и пренесување на знаење за унапредување на работењето на јавните сервиси...

1 337 338 339 751
Page 338 of 751