Видео

АктуелноВидеаВидеоМагазинМакедонијаНаш ИзборНаш избор

(ВИДЕО) ТВ СКОПЈЕ 1979 г. за УНЕСКО и инвестициите во хотели во Охрид

Телевизиска репортажа емитувана на , како што тогаш се викаше државната телелвизија „ТВ Скопје “ која е посветена на ставањето...

АктуелноВидеаВидеоИнтервјуаОхрид

(ВИДЕО) Светски познатиот ликовен уметник од Канада, Мајкл Клос: Охрид ни е во срцето

Мајкл Клос, светски познатиот ликовен уметник од Канада, со македонско потекло, сценограф и актер од Канада - човек со македонски...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Опозицијата во Советот побара капитални проекти, Донев вели се, со месеци е закочено кај комисија на УНЕСКО“ при Владата во Скопје

Опозицијата  во советот на Општина Охрид на вчерашната седница побара локалната Власт да се насочи на капитални проекти. -Време е...

ВидеаВидеоМагазинМакедонијаНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Света Богородица Заумска – Исконски симбол на верата, а според легендата „За ум“

Крај самиот брег на Охридското езеро, се издига еден од најзначајните религиозни и културни симболи во овој крај – црквата...

АктуелноВидеаВидеоИздвојувамеМагазинМакедонијаНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Како изгледаат молњите на видео 200 пати поспоро од реално време ? !

Погледнете во видеото како изгледаат молњите во забавена видео снимка и до 200 пати поспоро од реалното време. На почеток...

1 2 3 41
Page 2 of 41