АктуелноВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Забрзано се гради хотелот на ридот кај Горица

Забрзано течат градежните зафати кои неодамна почнаа на ридот Горица каде на брегот на Охридско Езеро почна градбата на луксузен хотел.  Стартот на градбата се одлагаше скоро 13 години, и конечно оваа пролет започна да се гради. Во Охрид последните 34 години имаше мал број на градби кои беа хотели со поголем капацитет.